Παναθηναϊκός : Μπάτζετ και Μολό «κόβουν» τον δεξιό μπακ

Παναθηναϊκός : Μπάτζετ και Μολό «κόβουν» τον δεξιό μπακ

Ο Λάζο Μπόλονι έχει τις επιθυμίες του για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αλλά αυτές δεν θα εισακουστούν.

«Ο κύριος Μπόλονι περιμένει μεταγραφές». Δικά του λόγια, στη συνέντευξη του στη Nova την Παρασκευή. Τρεις τον αριθμό, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Αριστερός εξτρέμ, κεντρικός χαφ, δεξιός μπακ, πιο εξειδικευμένα.

Μόνο που απ’ ότι φαίνεται, οι επιθυμίες του δεν θα εισακουστούν. Το μπάτζετ που έχει εγκρίνει ο Γιάννης Αλαφούζος για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο είναι μικρό. Δεν επιτρέπει τρεις προσθήκες που ταυτόχρονα, θα ανεβάσουν τον ποιοτικό δείκτη της ομάδας.

Το πρώτο… πετσόκομμα στις επιθυμίες του Μπόλονι σχετίζεται με τον δεξιό μπακ. Ως ενισχυτικό σε αυτό έρχεται και ο Γιοάν Μολό, ο οποίος πείθει ότι επαρκεί ως νούμερο 2, πίσω από τον Φακούντο Σάντσες.

Ο Γιοάν Μολό πήρε καλό βαθμό αγωνιζόμενος ως υπηρεσιακός δεξιός μπακ και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική λύση. Επιπλέον, η νοοτροπία του και η όρεξη του έχουν κερδίσει τον Μπόλονι. Επιθετικά, ο Γάλλος βοήθησε πάρα πολύ και με τις σέντρες του δημιούργησε επικίνδυνες προϋποθέσεις, ενώ από δική του μπαλιά επιτεύχθηκε το 1-0.

Η απόδοση του Μολό σε συνδυασμό με την έλλειψη διαθέσιμου μπάτζετ, αναγκάζουν τον Μπόλονι να αναθεωρήσει το πλάνο του. Αυτή τη στιγμή ως το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Ντρεοσί να μην κινηθεί για δεξιό μπακ και να μοιράσει τα λεφτά σε αριστερό εξτρέμ και κεντρικό χαφ. Αν και με την απόδοση του Εμμανουηλίδη, και σε αυτή τη θέση ίσως να σημειωθεί αναπροσαρμογή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ