Ο Άρης και ο Ιορδανός «Μέσι» (vids)

Ο Άρης και ο Ιορδανός «Μέσι» (vids)

Το όνομα του 24χρονου μεσοεπιθετικού Αλ-Ταμάρι για τον οποίο σας είχε ενημερώσει to10.gr, εμπλέκεται με τους κιτρινόμαυρους. Δεν έχει πάρει ακόμα θέση η ΠΑΕ.

Ο Μούσα Αλ-Ταμάρι είναι ένας από τους παίκτες που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Άρη, με τους κίτρινους να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην απόκτηση τυου. Το ενδιαφέρον του Άρη, βέβαια, για τον παίκτη δεν είναι πρόσφατο, καθώς όπως σας είχε ενημερώσει και to10.gr από τις 30 Σεπτεμβρίου ο 24χρονος κάνει «γκελ» στην ομάδα από και αρέσει τόσο στον Άκη Μάντζιο, αλλά και στους συνεργάτες του.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικος, τον οποίο στην πατρίδα του αποτελούν «Μέσι της Ιορδανίας», μετακόμισε τελικά στην βελγική Λέουβεν και δεν προχώρησε πριν μερικούς μήνες η μεταγραφή του στον Άρη. Πλέον όμως φαίνεται πως οι επαφές των δυο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να επιτευχθεί συμφωνία και μάλιστα άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλ-Τάμαρι αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ τη διετία 2018-20 (όπου κατέγραψε 49 συμμετοχές και 12 γκολ), ενώ είναι και διεθνής με την εθνική της χώρας του (έχοντας 34 παρουσίες και 7 τέρματα). Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που η αξία του είναι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ εκτός του Άρη είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό πριν μερικούς μήνες, με τους ερυθρόλευκους όμως να μην προχωράνε τελικά για την απόκτηση του. Είναι ένας πραγματικός ζογκλέρ με την μπάλα στα πόδια και εξαιρετικός στο ένας με έναν, ενώ στην πατρίδα του θεωρείται εθνικός ήρωας.

Το όνομα του λοιπόν εμπλέκεται και πάλι με τον Άρη, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μην παίρνει θέση, ακόμα, σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή, αλλά μοιάζει δεδομένο πως είναι στη λίστα της ομάδας. Συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρες δεν υπάρχει, αλλά ο Άρης φαίνεται πως έχει κάνει κρούση για τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ