Άρης : Μέσα ο Κάτσε, νοκ-άουτ οι Μπερτόλιο και Κουέστα

Άρης : Μέσα ο Κάτσε, νοκ-άουτ οι Μπερτόλιο και Κουέστα

Μια επιστροφή και δύο απουσίες για τον Άκη Μάντζιο ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έργκους Κάτσε ξεπεράσε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Αντίθετα, νοκ άουτ τέθηκαν οι Μπερτόλιο (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και Κουέστα (ενοχλήσεις στη μέση).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (εξ αναβολής), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (14/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Kace, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Facundo Bertoglio (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και ο Julian Cuesta (είχε ενοχλήσεις στη μέση και βρίσκεται σε πρόγραμμα επανένταξης)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ