Μόνο οι υπογραφές και οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν, ώστε ο Ματίας Ακούνια να γίνει και τυπικά ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Λάρισας, ο Ουρουγουανός αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Ελλάδα, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «βυσσινί», το οποίο θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνων.
Ο προηγούμενος Ζαγαρίτης, δεν έγινε μάθημα στον επόμενο
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι ο προηγούμενος Βασίλης Ζαγαρίτης και η περίπτωση του θα έπρεπε να ήταν διδακτική για τον νεαρό μπακ. Η Ίντερ, ο δανεισμός στη Σεντ Τρούιτεν, οι... μηδέν συμμετοχές και ο Ζήσης Βρύζας.
Βαθμολογία Superleague: «Πάτησε» εξάδα ο Αστέρας (pic)
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού και «πάτησε» στην 6η θέση με 24 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ. Δείτε το αυριανό πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Superleague.
«Βύθισε» κι άλλο την Λάρισα ο Απόλλωνας Σμύρνης (0-1, vid)
Χάρη σε γκολ του Τσιλούλη ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στη Λάρισα την οποία άφησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα.
«Θέλει τον Κάιπερς η Τσβόλε, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά»
Η Τσβόλε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς, όμως σύμφωνα με τους Ολλανδούς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά σε μια τέτοια μεταγραφή.