ΠΑΟΚ : Ίωση ο Αουγκούστο, χωρίς νέα προβλήματα εν όψει ΟΦΗ

ΠΑΟΚ : Ίωση ο Αουγκούστο, χωρίς νέα προβλήματα εν όψει ΟΦΗ

Με τις κλασικές απουσίες έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Χωρίς νέα προβλήματα έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Αουγκούστο έμεινε ξανά σπίτι του καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ από την άλλη ο Ενέα Μιχάι συνεχίζει κανονικά τη θεραπεία που κάνει για τον τραυματισμό του.

Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο γι’ αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα υψηλής έντασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο θα ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου ν΄ αντιμετωπίσει μια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει παγιώσει τη θέση της στα ψηλά στρώματα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το αγωνιστικό τμήμα λίγες ώρες μετά τη μάχη με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία κι έπιασε δουλειά για την αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ.

Όπως συνηθίζεται όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του τελευταίου αγώνα έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο γι’ αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα υψηλής έντασης που περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo, παιχνίδια σε μικρό χώρο και προγράμματα ατομικής βελτίωσης.

Από το ντέρμπι δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ενέα Μιχάι να συνεχίζει θεραπείες και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να μένει σπίτι καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση.

Την Παρασκευή (15.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ