Βόλος-Λαμία : Πέρσι «στημένο», φέτος ξένος διαιτητής

Βόλος-Λαμία : Πέρσι «στημένο», φέτος ξένος διαιτητής

Το περσινό παιχνίδι είχε χαρακτηριστεί ως «ύποπτο χειραγώγησης» από τις Αρχές - Φέτος η ΚΕΔ όρισε στον αγώνα των δύο ομάδων ξένο διαιτητή. Γιατί ξένος; Σίγουρα για το μεροκάματο. Μήπως όμως και για όσα συνέβησαν τον περασμένο Ιούνιο;

Ο ορισμός του Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ στο παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία (17/01, 17:15) προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, με την ΚΕΔ να ορίζει σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μικρομεσαίες ομάδες ξένο διαιτητή και αντίθετα στον αγώνα του Αρη με τον Παναθηναϊκό Ελληνα ρέφερι και συγκεκριμένα τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Ο Ιβάν Μπέμπεκ, ο οποίος σήμερα θα βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα σφυρίξει το παιχνίδι του Αρη με την ΑΕΚ, την Κυριακή θα ταξιδέψει στη Θεσσαλία για το ματς του Βόλου με την Λαμία, για την 16η αγωνιστική της Superleague. Δύο ομάδες, που είχαν απασχολήσει την επικαιρότητα, αλλά και τις Αρχές τον περασμένο Ιούνιο, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τα πλέι άουτ, το οποίο είχε λήξει 0-0.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε χαρακτηριστεί ως «ύποπτο χειραγώγησης» και μάλιστα η UEFA είχε στείλει τα σχετικά στοιχεία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία με τη σειρά της είχε διαβιβάσει την υπόθεση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, με την τελευταία να διεξάγει έρευνα για τον εν λόγω αγώνα.

Οι Αρχές του Βόλου είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο της αλλοίωσης αποτελέσματος του συγκεκριμένου παιχνιδιού και μάλιστα η UEFA είχε συλλέξει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το ματς ήταν χειραγωγημένο, με σκοπό τον στοιχηματισμό και την αποκόμιση παράνομου οφέλους.

Τα στοιχεία της UEFA εμφάνιζαν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα πριν την έναρξη του αγώνα, αφού το ποντάρισµα των παικτών στο ισόπαλο αποτέλεσµα αυξανόταν συνεχώς και η ισοπαλία είχε πάρει ασυνήθιστα μεγάλα ποσά για τα ελληνικά δεδομένα. Μάλιστα, το 0-0 ήταν ένα αποτέλεσμα με το οποίο επωφελούνταν και οι δύο ομάδες.

Το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων είχε χαρακτηριστεί ως «ύποπτο» από τις Αρχές, με την ΚΕΔ φέτος να ορίζει στον αγώνα ξένο διαιτητή. Γιατί ξένος διαιτητής; Σίγουρα για το μεροκάματο. Μήπως όμως και για όσα συνέβησαν τον περασμένο Ιούνιο;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ