ΠΑΟΚ : Φεράρι το φαβορί, Σταφυλίδης στα υπόψη για αντί-Γιαννούλης

ΠΑΟΚ : Φεράρι το φαβορί, Σταφυλίδης στα υπόψη για αντί-Γιαννούλης

Ο αριστερός μπακ του ΝΠΣ Βόλου περιμένει τις εξελίξεις για να μεταβεί στην Τούμπα, ενώ ο αμυντικός της Χοφενχάιμ ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες.

Στην ποδοσφαιρική αγορά του ΝΠΣ Βόλου στρέφεται ο ΠΑΟΚ για την αντικατάσταση του Δημήτρη Γιαννούλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας από τους βασικούς υποψήφιους είναι ο Φρανκο Φεράρι, ο 28χρονος Αργεντινός ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου.

Ο Φεράρι αφήνει θετικές εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα και οι «ασπρόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν στο πρόσφατο παιχνίδι της Τούμπας. Επιπλέον, οι καλές σχέσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΝΠΣ Βόλου επιτρέπουν την άμεση υλοποίηση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη έχει υπάρξει η πρώτη επαφή ώστε ο Φεράρι να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα, ο 28χρονος αμυντικός θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ, αφού θα ανέβει επίπεδο στην καριέρα του και περιμένει τις εξελίξεις. Ο Φεράρι φέτος έχει 15 συμμετοχές στη Superleague (1.350′) με 1 γκολ και 2 συμμετοχές.

Πάντως, στη Θεσσαλονίκη επαναφέρουν στο προσκήνιο και το όνομα του Κώστα Σταφυλίδη. Ο 28χρονος αριστερός μπακ ανήκει στη Χοφενχάιμ, έχει αναδειχτεί από τον ΠΑΟΚ και σίγουρα θα ήταν μία δοκιμασμένη λύση για την κάλυψη του κενού του Γιαννούλη. Πάντως, ο Σταφυλίδης δεν έχει αγωνιστεί φέτος, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι της Ελλάδας με το Κόσσοβο τον Σεπτέμβρη για τα προκριματικά του Nations League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ