Ο Ολυμπιακός είπε «όχι» σε πρόταση 1.500.000 € της Μαλίν για το 80% του Κάιπερς – Και ατρόμητος για Μπρούνο

Ο Ολυμπιακός είπε «όχι» σε πρόταση 1.500.000 € της Μαλίν για το 80% του Κάιπερς – Και ατρόμητος για Μπρούνο

Ο Ούγκο Κάιπερς είναι περιζήτητος και ήδη άρχισαν να φτάνουν προτάσεις, με τον Ολυμπιακό να αρνείται επίσημη προσφορά της Μαλίν για τον Βέλγο.

Ο Ούγκο Κάιπερς δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Παρά ταύτα, ο 23χρονος επιθετικός, θεωρείται παίκτης πολύ μεγάλης ποιότητας και ήδη ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να δέχεται επίσημες προτάσεις για την απόκτησή του.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Σπόρτινγκ Χιχόν εξέφρασε το ενδιαφέρον της, αλλά η περίπτωση παραχώρησης του Κάιπερς στους Ισπανούς δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Οι Πειραιώτες, εξάλλου, απέρριψαν επίσημη πρόταση της βελγικής Μαλίν για αγορά του ποδοσφαιριστή, δείχνοντας ότι δεν θέλουν να τον χάσουν. Τουλάχιστον όχι χωρίς να ικανοποιηθούν οικονομικά, αναφορικά με την αξία που κρίνουν ότι έχει στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Κάιπερς, Ζακ Λίχτενσταϊν μετέφερε την επίσημη προσφορά της βελγικής ομάδας στους Πειραιώτες, η οποία αφορά κανονική μεταγραφή του παίκτη. Η Μαλίν προσέφερε 1.500.000 € στον Ολυμπιακό, για το 80% των δικαιωμάτων του Κάιπερς. Αλλά οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά. Και περιμένουν να δουν εάν ο σύλλογος της Αμβέρσας θα επανέλθει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κάιπερς έχει 4 συμμετοχές φέτος, αλλά μόλις 77 αγωνιστικά λεπτά με τον Ολυμπιακό και σε αυτό το διάστημα έχει προλάβει να σκοράρει μία φορά, κόντρα στη Λαμία (0-6).

ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΟ

Προς αποχώρηση είναι και ο Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποτελεί στόχο του Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και τον περιμένει πώς και πώς, ωστόσο στη διεκδίκησή του έχει μπει και μία ομάδα που έχει πολλές πιθανότητες να αποσπάσει τη θετική του απάντηση. Ο λόγος για τον Ατρόμητο. Με τον Νταμίρ Κάναντι να «καίγεται» για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση και τον παίκτη να μην ξεχνάει τις πολύ ωραίες στιγμές που πέρασε στο Περιστέρι.

Τέλος, στον Ολυμπιακό περιμένουν την οριστική πρόταση της Αντερλεχτ για τον Μάξι Λοβέρα, ενώ προτάσεις έχουν φτάσει και για τους Θανάση Ανδρούτσο και Ιωάννη Κωστή, από ομάδες του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ