Η αποστολή του Απόλλωνα ενόψει ΑΕΛ

Η αποστολή του Απόλλωνα ενόψει ΑΕΛ

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΛ για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Αλκαζάρ

Ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει το Σάββατο (16/01, 19:30) την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ σε ένα κομβικό ματς για τις δυο ομάδες όσον αφορά την παραμονή στη Superleague. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι, με τον Γιώργο Παράσχο να ανακοινώνει αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος της 20αδα που θα ταξιδέψει στη Λάρισα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεση του κανονικά τον Μπεντινέλι που δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενω εκτός θα είναι οι δυο βασικοί μέσοι του Απόλλωνα, Σλίβκα και Φατιόν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Ολοκληρώθηκε με προπόνηση την Παρασκευή (15/01) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ το Σάββατο (16/01, 19:30).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Μπεντινέλι, Βάρκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Κιτόκο, Καραγκούνη, Κάλισιρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ