Μάνατζερ Ραφίνια για Σάλκε : «Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

Μάνατζερ Ραφίνια για Σάλκε : «Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

Ο ατζέντης του Ραφίνια, Ρικάρντο Σιντ σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στα σενάρια για Σάλκε τονίζοντας πως δεν έχει να σχολιάσει κάτι, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Στο στόχαστρο της Σάλκε φαίνεται πως βρίσκεται ο Ραφίνια, καθώς όπως ανέφερε η «Bild», οι «Βασιλικοί Μπλε» έχουν ενοχλήσει τον Βραζιλιάνο μπακ προκειμένου να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο και να τους βοηθήσει να γλιτώσουν τον υποβιβασμό.

Ο Ραφίνια ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όμως στη Γερμανία θεωρούν πως δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη Σάλκε, στην οποία και αγωνίστηκε από το 2005 μέχρι το 2010.

Ωστόσο, ο μάνατζέρ του, Βραζιλιάνου αμυντικού των ερυθρόλευκων, Ρικάρντο Σιντ, μίλησε για τη συγκεκριμένη υπόθεση και μέσω των όσων είπε στο «Sky», δεν επιβεβαίωσε κάτι σχετικά με το μέλλον του πελάτη του. Μάλιστα ο Σιντ τόνισε πως ο Ραφίνια έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε πως εκείνος αποφασίζει που θα πάει.

«Ο Ραφίνια έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Είναι 35 και πλέον μόνος του αποφασίζει που θα πάει. Ανεξάρτητα εάν υπήρχε ή όχι επαφή, δεν θα σχολιάσω κάτι δημόσια», είπε σχετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ