Παναθηναϊκός : Σενάριο από το Βέλγιο με Μπενίτο Ραμάν (vid)

Παναθηναϊκός : Σενάριο από το Βέλγιο με Μπενίτο Ραμάν (vid)

O Λάζλο Μπόλονι ψάχνει έναν αριστερό εξτρέμ και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τεθεί υπόψη του ο 26χρονος επιθετικός της Σάλκε, Μπενίτο Ραμάν

Έναν αριστερό εξτρέμ ψάχνει ο Λάζλο Μπόλονι και σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, ένας από τους παίκτες ο οποίος έχει τεθεί υπόψη του, είναι ο Μπενίτο Ραμάν.

Ο 26χρονος επιθετικός ανήκει στη Σάλκε και έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2024. Υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα υπήρχε ενδεχόμενο να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, αφού έχει υψηλές αποδοχές.

Ωστόσο, ο Ραμάν έχει παραδεχτεί ότι έχει όνειρο να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Euro 2021 με το Βέλγιο και για να τα καταφέρει, πρέπει να αγωνίζεται συνέχεια και να φτιάξει τους αριθμούς του.

Φέτος, ο Ραμάν έχει παίξει 13 παιχνίδι με τα «μπλε» στη Bundesliga και έχει σκοράρει 2 γκολ, ενώ έχει 2 συμμετοχές στο Κύπελλο με 3 γκολ. Το νούμερο φαίνεται μεγάλο, αλλά ειδικά στο πρωτάθλημα οι συμμετοχές είναι ολιγόλεπτες.

Ο ατζέντης του Ραμάν έχει ενεργοποιήσει τις διασυνδέσεις του στο Βέλγιο για αναζητά σε πρώτη φάση έναν εξάμηνο δανεισμό, που θα επιτρέψει στον ποδοσφαιριστή να παίξει μέχρι το καλοκαίρι και να προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή του ομοσπονδιακού προπονητή του Βελγίου.

Φυσικά, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αφού ο Ραμάν είχε μόλις μία συμμετοχή το 2019, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας το 2020 και άλλη μία κλήση. Φέτος δεν κλήθηκε αφού δεν έπαιζε συχνά στη Σάλκε.

Μεταξύ άλλων, ο Ραμάν έχει προταθεί στη Γάνδη και στη Μαλίν, ενώ η περίπτωση του υπέπεσε στην αντίληψη του Μπόλονι. Οι προϋποθέσεις για την απόκτηση του ταιριάζουν στις προδιαγραφές του Παναθηναϊκού, αφού είναι ένας εξτρέμ εγνωσμένης αξίας, ο οποίος μπορεί να έρθει με δανεισμό και με τη Σάλκε να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των απολαβών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ