Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-0

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-0

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού χάρη στα γκολ των Μουνάφο και Φερνάντες κι έπιασε εξάδα σε αντίθεση με τους Αγρινιώτες που δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.

Συνέχεια στο διπλό επί του Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν ανώτερη από τον Παναιτωλικό κι επικράτησε με 2-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ξεφεύγοντας με τρεις βαθμούς από τον έβδομο Ατρόμητο που έχει όμως ένα ματς λιγότερο. Αντίθετα, τα «καναρίνια» ηττήθηκαν για τρίτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα μένοντας στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Τζερόνιμο Μπαράλες που μπορεί να μην σκόραρε αυτή τη φορά αλλά έδωσε τις ασίστ στα δύο γκολ της ομάδας του. Μόλις στο 7′ άνοιξε το σκορ ο Αστέρας με τον Μουνάφο να εκτελεί ανενόχλητος για το 1-0 από κεφαλιά-ασίστ του Μπαράλες. Ο Αστέρας ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον ακόμη ένα γκολ πριν το ημίχρονο με τους Μπαράλες και Κρέσπι να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες.

Πρώτος απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός αλλά την κεφαλιά του Ταχάρ μπλόκαρε εύκολα ο Τσίφτης στο 52′. Στο 58′ ο Κνετ έσωσε το σουτ του Κρέσπι και στο 70′ τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι. Από νέα κεφαλιά-ασίστ του Μπαράλες ο Λουίς Φερνάντες έκανε το 2-0 αφού απέφυγε και τον Μαλή.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κότσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο (77’ Μπελόκ), Βαλιέντε, Κρεσπί (89’ Μπαμπά), Σίτο (61’ Καπίγια), Ριέρα (61’ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος (82’ Τζανακάκης), Μαλής, Ντάλσιο, Αρσούρα (62’ Τσιγγάρας), Ντίας, Ταχάρ (82’ Γιάκολις), Μανθάτης (68’ Αριγίμπι), Μάσουρεκ, Βέργος (63’ Ματσόλα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ