Τάτσης : «Τα πράγματα είναι δύσκολα»

Τάτσης : «Τα πράγματα είναι δύσκολα»

Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε για την ήττα από τον Απόλλωνα και τόνισε ότι τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα της Θεσσαλίας.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο της ΑΕΛ η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 17η αγωνιστική της Superleague. Ο τεχνικός των Θεσσαλών μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα για την ομάδα του, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 8 βαθμούς σε 16 παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την κακή εμφάνιση των παικτών του: «Είναι μια μεγάλη αλήθεια, επίσης μεγάλη αλήθεια είναι ότι είτε παίζεις με πολλούς αμυντικούς ή επιθετικούς δεν σημαίνει ότι θα κρατήσεις το μηδέν ή θα βάλεις πολλά γκολ και θα κερδίσεις. Έχει να κάνει και με τις ισορροπίες που πρέπει να κρατάμε. Εμείς στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια παιδιά που ήταν σε καλή μέρα και αλλά που δεν με άφησαν ικανοποιημένο».

Για την δύσκολη βαθμολογική θέση της ΑΕΛ: «Εννοείται ότι θα είναι πιο δύσκολα γιατί μπαίνει και το ψυχολογικό κομμάτι, δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε καλή εικόνα αλλά είναι και θέμα ημέρας και ικανότητας. Οι ελπίδες μας εναπόκεινται σε κάποια σταθερά σημεία που πρέπει να κρατηθούν όσο αναφορά τους παίκτες και αυτοί να δέσουν μα κάποια καινούργια παιδιά που έρχονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ