Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Ψάχνει και άλλον επιθετικό

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Ψάχνει και άλλον επιθετικό

Πολωνική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι ο ΠΑΟΚ και η Μπολόνια ετοιμάζονται να συμφωνήσουν στη μεταγραφή του Κάρολ Σβιντέρσκι, ενώ τα «ασπρόμαυρα» στελέχη άρχισαν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πολωνού στράικερ.

Στην επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Μπολόνια για τον Κάρολ Σβιντέρσκι, προχώρησε η πολωνική ιστοσελίδα onet.pl. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Ιταλία θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος προορισμός του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πολωνού δημοσιογράφου, η Μπολόνια προσφέρει σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, ενώ αυτός ζητάει 7 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι η συμφωνία σύντομα θα επιτευχθεί.

«Για τον ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο ποσό» γράφει το δημοσίευμα, έχοντας προφανώς τη σχετική ενημέρωση για την προσπάθεια της ΠΑΕ να μειώσει το άνοιγμα στον προϋπολογισμό της.

Οι πληροφορίες των Πολωνών ενισχύονται από τα τηλεφωνήματα που έχουν αρχίσει τα στελέχη του ΠΑΟΚ σε μάνατζερ, από τους οποίους ζητούν να τους προτείνουν επιθετικούς.

Είναι προφανές ότι η κινητοποίηση οφείλεται στην επικείμενη πώληση του Κάρολ Σβιντέρσκι στην Μπολόνια. Κάτι που σημαίνει πως ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό περιοχής τον Κρμέντσικ και έχει ανάγκη από έναν ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ