«O Παναθηναϊκός θέλει τον Ποκό»

«O Παναθηναϊκός θέλει τον Ποκό»

Σύμφωνα με τον προπονητή της Εθνικής Γκαμπόν, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 28χρονο αμυντικό χαφ, Αντρέ Ποκό και μάλιστα ο Ντρεοσί ρώτησε πληροφορίες γι' αυτόν.

Ένα νέο όνομα έρχεται στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι του Γκαμπονέζου αμυντικού μέσου, Αντρέ Ποκό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Γκαζιαντέπ.

Το όνομά του έφερε στην επικαιρότητα ο προπονητής της Γκαμπόν, Πατρίς Νεβό, ο οποίος με δηλώσεις του αποκάλυψε πως μίλησε με τον Ντρεοσί για τον ποδοσφαιριστή και πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα για εκείνον.

«Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί, που είναι φίλος μου. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Αντρέ Μπιγοκό Ποκό. Συζητήσαμε πάνω σε αυτό το θέμα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, του ανέφερε τις δυνατότητες και την προοπτική του ποδοσφαιριστή. Δύο μήνες πριν από το ματς της Γκαμπόν με το Κονγκό, δεν μπορούμε να έχουμε ανενεργούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές», είπε ο Νεβό σε ξένη ιστοσελίδα, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Το προφίλ του ποδοσφαιριστή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε περαιτέρω επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του, Λουί Ντενόλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ