Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Λιβάγια

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Λιβάγια

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένη κρίσιμη μέρα για τον Μάρκο, ούτε θα γίνει κάτι απόψε ή αύριο», η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ζήτημα.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια είναι μια από τις προτεραιότητες της ΑΕΚ, με τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση να έχουν αλλάξει.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης για τέσσερα χρόνια στον Μάρκο Λιβάγια με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Με ενημέρωσή της, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν προβλέπεται να υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη σήμερα ή αύριο. «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη κρίσιμη μέρα για τον Μάρκο, ούτε θα γίνει κάτι απόψε ή αύριο», είναι η θέση της ΑΕΚ για το ζήτημα του 27χρονου επιθετικού.

Επί της ουσίας, το χρονικό όριο των 20 ημερών που είχε θέσει η ΑΕΚ στον Παναγιώτη Κονέ δεν υφίσταται, με την διαπραγμάτευση για την ανανέωση συμβολαίου του Λιβάγια να συνεχίζεται.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και σύντομα αναμένεται να φανεί αν θα βγει… λευκός καπνός από την πολύκροτη υπόθεση. Πάντως, το κλίμα μοιάζει πιο θετικό, με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στον κιτρινόμαυρο πάγκο να παίζει τον δικό της ρόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ