Άρης : Ξεκαθαρίζει και για τον φορ

Άρης : Ξεκαθαρίζει και για τον φορ

Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένονται εξελίξεις σε ότι αφορά τον επιθετικό που θέλει να αποκτήσει η ομάδα του Μάντζιου, με τους Μπαράλες και Μήτρογλου να είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι.

Ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν επικεντρώσει αποκλειστικά την προσοχή τους στο σημερινό (15.00) κρίσιμο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως και με τον Θόδωρο Καρυπίδη αλλά και τα στελέχη της ΠΑΕ, που εκτός από την προσοχή τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, συνεχίζουν τις επαφές για την απόκτηση επιθετικού.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης προσπαθεί να κάνει την έκπληξη με την δύσκολη περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, ενώ υπάρχει πάντα και αυτή του Χερόνιμο Μπαράλες, για τον οποίο οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης. Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση απόκτησης άλλου ποδοσφαιριστή, αν και τη δεδομένη στιγμή φαβορί είναι οι δύο προαναφερόμενοι.

Εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού που θέλει να πάρει ο Άρης, θα πρέπει να αναμένονται μετά την λήξη του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ