«Ο Μεντόζα θα παίξει στην Τουρκία»

«Ο Μεντόζα θα παίξει στην Τουρκία»

Τα πολωνικά ΜΜΕ δίνουν μία άλλη εκδοχή για το μέλλον του Στίβεν Μεντόζα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ντρεοσί

Μία άλλη εκδοχή για το μέλλον του Στίβεν Μεντόζα δίνουν τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, ο Κολομβιανός εξτρέμ απέρριψε την πρόταση της Λέγκια Βαρσοβίας, επειδή θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της πολωνικής ομάδας συνομίλησε με παράγοντες της Αμιέν για τον 28χρονο επιθετικό. Η ενημέρωση που φέρεται να είχε είναι πως πράγματι ο ποδοσφαιριστής πωλείται, αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει να αγωνιστεί στην Τουρκία.

Τα ΜΜΕ υποδεικνύουν την Τραμπζοσπόρ ως εκείνη που έχει καταθέσει μία υψηλή πρόταση στον Μεντόζα. Τα ποσά αναφέρονται ως μεγάλα και τα οποία αδυνατεί να τα ματσάρει η Λέγκια Βαρσοβίας.

Τα πολωνικά ρεπορτάζ παρουσιάζουν ενδιαφέρον, επειδή στη Γαλλία ισχυρίζονται ότι ο Μεντόζα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Πιέρ Ντρεοσί για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, η προφορική συμφωνία δεν δεσμεύει τον Κολομβιανό, ο οποίος την αναιρεί ανά πάσα στιγμή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ