Παναθηναϊκός : Οι λόγοι που ο Μπόλονι «καίγεται» για αμυντικό χαφ

Παναθηναϊκός : Οι λόγοι που ο Μπόλονι «καίγεται» για αμυντικό χαφ

Ο Ρουμάνος προπονητής κινδυνεύει να ξεμείνει από επιλογές στη μεσαία γραμμή.

Η ανάγκη απόκτησης ενός έτοιμου αμυντικού χαφ, που θα έρθει σήμερα και θα μπορεί να παίξει αύριο, δεν σχετίζεται μόνο με τον τραυματισμό του Δημήτρη Κουρμπέλη. Η είδηση ότι ο αρχηγός θα επανέρθει ουσιαστικά από τον Μάρτιο, απλώς χειροτέρευσε την κατάσταση.

Ακόμα και ο… υπηρεσιακός αμυντικός χαφ, Φραν Βέλεθ, δεν θα μπορεί να καλύπτει το κενό στα επόμενα παιχνίδια. Διότι θα αναγκαστεί να λείψει ο ίδιος ή ένας από τους άλλους στόπερ. Οπότε στη δεύτερη περίπτωση, ο Βέλεθ θα γυρίσει στο κέντρο της άμυνας.

Οι Βέλεθ, Σένκεφελντ και Πούγγουρας συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Άρα, θα λείψουν από ένα παιχνίδι ο καθένας. Με τον ΝΠΣ Βόλο ο Σένκεφελντ, με τη Λαμία ο Βέλεθ και με τον Ατρόμητο ο Πούγγουρας.

Συγχρόνως, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και ίσως να παρουσιαστεί νέο πρόβλημα. Για αυτό ο Μπόλονι δεν έχει το περιθώριο να ποντάρει σε έναν ανέτοιμο μέσο, χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Και έχει ζητήσει από τον Ντρεοσί να φέρει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει την άνεση να μπει και να παίξει με τη μία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ