Χρήστος Τζόλης, το «golden boy» του ΠΑΟΚ (vids)

Χρήστος Τζόλης, το «golden boy» του ΠΑΟΚ (vids)

Ο Χρήστος Τζόλης «καθάρισε» για ακόμη μία φορά για τον ΠΑΟΚ και με δικό του χατ τρικ «κλείδωσε» την πρόκριση απέναντι στη Λάρισα για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, δίνοντας συνέχεια στην απίστευτη σεζόν που διανύει...

«Παρών» φώναξε για ακόμη μία φορά ο φετινός συνήθης ύποπτος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης! Ο 18χρονος εξτρέμ του Δικεφάλου του Βορρά ήταν ξανά απολαυστικός, δίνοντας την πρόκριση στο Κύπελλο για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, πετυχαίνοντας το πρώτο του επαγγελματικό χατ τρικ με τα «ασπρόμαυρα». Μάλιστα, με το πρώτο του γκολ απέναντι στη Λάρισα, ο Τζόλης «σφράγισε» ένα σπουδαίο επίτευγμα, καθώς τη φετινή σεζόν έχει καταφέρει να σκοράρει και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες έχει πάρει μέρος (Super League, Europa League, Κύπελλο).

Πρώτος Κ20 σκόρερ σε όλον τον πλανήτη!

Μόνο τυχαίος… δεν είναι ο Χρήστος Τζόλης, με τα νούμερα του να το αποδεικνύουν στο 100%! Το Golden Boy του ΠΑΟΚ δείχνει συνεχώς πως θα απασχολήσει πολλές ομάδες, με τα κατορθώματα του να κάνουν ήδη τον γύρω του πλανήτη. Με τα τρία του γκολ απέναντι στη Λάρισα, ο Έλληνας επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά, έφτασε τα 12 γκολ τη φετινή σεζόν, έχοντας 4 στο πρωτάθλημα, 3 στο Europa League, 2 στα προκριματικά του Champions League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Πρόκεται για τον καλύτερο σκόρερ κάτω των 20 σε ολόκληρο τον κόσμο, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα πως ήρθε για να… μείνει! Μάλιστα, ο 18χρονος βρίσκεται μπροστά από μερικά ονόματα που είναι στα μπλοκάκια των μεγαλύτερων ομάδων του κόσμου, έχοντας καλύτερες επίδοση και από τον Μαντουέκε της PSV, αλλά και από τον Φλόριαν Βιρτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν γίνει γνωστοί στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική κοινότητα…

2ος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Ελλάδας

Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, ο Χρήστος Τζόλης έχει αγωνιστεί συνολικά 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ, έχοντας 12 γκολ και 7 ασίστ σε 1.700 λεπτά παρουσίας. Παράλληλα έχει φορέσει τη φανέλα με το Εθνόσημο άλλες τέσσερις φορές, έχοντας σκοράρει απέναντι στην Κύπρο. Ένα ιστορικό γκολ, καθώς σε ηλικία 18 ετών, 9 μηνών και 12 ημερών, έγινε ο 2ος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας.

Δεν αργεί η μέρα που θα φέρει ρευστό… στα ταμεία του ΠΑΟΚ

Ήδη οι πρώτες σειρήνες του εξωτερικού έχουν ηχήσει στα αυτιά του «πιτσιρικά» του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το «TodoFichajes» ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι στο μεταγραφικό μπλοκάκι της Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς να προορίζουν τον Τζόλη ως αντικαταστάτη του «φευγάτου» Τζέιντον Σάντσο… Το ενδιαφέρον ωστόσο δεν τελειώνει εκεί, καθώς όπως αναφέρουν από το εξωτερικό, ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται και στα μπλοκάκια αρκετών ιταλικών ομάδων.

Όπως έχει αναφέρει ο Κριστιάν Αγκούριο (πρώην σκάουτερ της Γιουβέντους), υπάρχουν πολλές ομάδες από τη Serie A που βλέπουν με καλό «μάτι» την περίπτωση του 18χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αργήσει η ημέρα που θα φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία του ΠΑΟΚ… Βάζοντας στα ταμεία της ομάδας ένα αρκετά καλό ποσό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ