ΑΕΚ : Ο Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ στο στόχαστρο (vid)

ΑΕΚ : Ο Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ στο στόχαστρο (vid)

Ο 26χρονος Γάλλος δεξιός μπακ φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από την Ένωση.

Στο Ισραήλ «χτυπάει» ο Παναγιώτης Κονέ για να κλείσει δεξιό μπακ για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα «Sport1», η Ένωση έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 26χρονο Γάλλο, Αντουάν Κοντέ.

Ο Κοντέ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και η ΑΕΚ θα μπορούσε να αποσπάσει πρώτα την υπογραφή του και κατόπιν να πιέσει την Μπεϊτάρ για να τον αφήσει άμεσα.

Ο Κοντέ ήταν συμπαίκτης του Λιβάι Γκαρσία και αν η Ένωση τον αποκτήσει, τότε θα σχηματίσουν ξανά δίδυμο στην πτέρυγα. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Αντουάν Κοντέ εγκατέλειψε το Ισραήλ και δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αυτό προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης μεγάλη κινητικότητα στην πρωτεύουσα. Και φεύγει ελεύθερος.

Επιπλέον, ο Κονέ θέλει να πάρει τα χρήματα της ασφάλειας που του έχουν μπει στον λογαριασμό του. Το ασφαλιστικό ζήτημα οδήγησε την Μπεϊτάρ στο να κόψει 200.000 από τον μισθό του, όμως κατά λάθος αυτός το πήρε αυτό το ποσό.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχει επικοινωνήσει με τον Γάλλο και του πρόσφερε να υπογράψει συμβόλαιο για το καλοκαίρι, επειδή έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσει χρήματα για την μεταγραφή του. Ο Κοντέ παίρνει περίπου 250.000 από την Μπεϊτάρ και ένα παρόμοιο ποσό του προσφέρει και η ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ