Σιμάνσκι : Ο 15ος σκόρερ της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν

Σιμάνσκι : Ο 15ος σκόρερ της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι σκόραρε για πρώτη φορά φέτος στο χθεσινό (20/1) 2-0 επί του Απόλλωνα και έγινε ο 15ος παίκτης της ΑΕΚ που «βλέπει δίχτυα» στη διάρκεια της σεζόν.

Η επιθετική πολυφωνία είναι βασικό στοιχείο της ΑΕΚ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους. Στο χθεσινό παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης, ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στη νίκη με 2-0, μπάινοντας στη λίστα των φετινών σκόρερ της ομάδας.

Με το γκολ του αυτό, ο Πολωνός μέσος έγινε ο 15ος ποδοσφαιριστής της Ένωσης που βρίσκει δίχτυα τη φετινή σεζόν, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στην περσινή επίδοση ρεκόρ, των 18 διαφορετικών παικτών που σκόραραν τουλάχιστον μία φορά.

Πρώτος σκόρερ είναι ο Ανσαριφάρντ με εννέα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ακολουθούν οι Λιβάγια, Ολιβέιρα με 5, ενώ 4 έχει ο Λιβάι Γκαρσία, από τρία οι Τάνκοβιτς, Σιμόες και από δύο οι Μάνταλος, Γαλανόπουλος. Μία φορά έχουν σκοράρει οι Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Νεντελτσεάρου, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Βασιλαντωνόπουλος και ο Μπράιτ Ενομπακάρε που αποτελεί παρελθόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ