Παναθηναϊκός : Ψάχνει το πρώτο 4Χ4 ένα χρόνο μετά…

Παναθηναϊκός : Ψάχνει το πρώτο 4Χ4 ένα χρόνο μετά…

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει... τριτώσει το καλό και θέλει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Κάτι που έχει να πετύχει ένα χρόνο...

Ένα μικρό νικηφόρο σερί έχει δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός το 2021. Το έτος δεν άρχισε καλά με την ισοπαλία με τον Αστέρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Όμως, έπειτα ο Παναθηναϊκός νίκησε τους Απόλλωνα Σμύρνης, Λάρισα και Άρη, πετυχαίνοντας το 3Χ3.

Είναι η δεύτερη φορά που τα καταφέρνει φέτος. Με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο, το Τριφύλλι έχει να επιδείξει ένα αντίστοιχο σερί και στον πρώτο γύρο.

Τότε, ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί των Παναιτωλικού, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σταμάτησε στην Τούμπα.

Παράλληλα, έχει την ευκαιρία να το διευρύνει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ και έχει τη δυνατότητα για το 4Χ4.

Το προηγούμενο μεγάλο σερί που είχε «τρέξει» ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει στις 12 Ιανουαρίου του 2020 και ολοκληρώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου. Τότε, η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε νικήσει πέντε διαδοχικά παιχνίδια.

Κατά σειρά, το Τριφύλλι είχε νικήσει 5-0 τον Πανιώνιο, 1-0 την Ξάνθη, 3-0 τον Ατρόμητο, 2-0 τη Λάρισα και 2-0 τον ΠΑΟΚ. Το σερί διακόπηκε με την ήττα από την ΑΕΚ με 1-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ