Κυριάκος : «Δεν φτάσαμε πουθενά, η αλαζονεία είναι προνόμιο άλλων»

Κυριάκος : «Δεν φτάσαμε πουθενά, η αλαζονεία είναι προνόμιο άλλων»

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά το ματς και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί του Ατρόμητου, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook με… πολλαπλούς αποδέκτες.

Ο Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook αναφέρθηκε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ, τον άξιο ηττημένο, Ατρόμητο αλλά και στο τρολάρισμα των Περιστεριωτών στη διαιτησία, αφήνοντας παράλληλα τις αιχμές του για αυτά που γίνονταν τα περασμένα 20 χρόνια:

«Μια ομάδα πρωταθλητισμού δεν εφησυχάζει, δεν πανηγυρίζει και δεν απογοητεύεται Φεβρουάριο μήνα. Τα πράγματα πάνε καλά και η ομάδα έχει τη σοβαρότητα του προπονητή της. Αλλά ακόμη δεν έφτασε πουθενά, η αλαζονεία είναι «προνόμιο» άλλων.

Κρίμα που η κληρωτίδα έφερε τόσο νωρίς τον Ατρόμητο. Αυτή η ομάδα είχε θέση στον τελικό και σίγουρα έχει θέση στην Ευρώπη.

ΥΓ. Τα έξυπνα «τρολαρίσματα» έχουν θέση στα γήπεδα του καθαρού ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τις αντεθνικές προσβολές. Θα ήταν εξίσου…νόστιμο αν αυτή η εφευρετικότητα υπήρχε στις κερκίδες και καμιά 20αριά χρόνια τώρα, αλλά ίσως επειδή τα γήπεδα είχαν αδειάσει, έλειψαν και οι ιδέες…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ