Ξεσηκωμός: 2.000 Παναθηναϊκοί αναμένονται στην Τρίπολη

Ξεσηκωμός: 2.000 Παναθηναϊκοί αναμένονται στην Τρίπολη

Το γήπεδο του Αστέρα θα ντυθεί στα πράσινα το ερχόμενο Σάββατο, καθώς αναμένεται "απόβαση" περίπου 2.000 οπαδών του Παναθηναϊκού.

Έτοιμοι να κάνουν την Τρίπολη… Λεωφόρο είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επιδεικνύουν τρομερή συσπείρωση τις τελευταίες εβδομάδες και είναι… φτιαγμένοι από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και φυσικά από την προσπάθεια που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές, παρά τα προβλήματα.

Το «μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ» δεν μένει μόνο στα… λόγια, αφού μετά τη Λαμία, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να κάνουν… απόβαση σε ακόμα μία επαρχιακή πόλη και αυτή τη φορά η παρουσία τους θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Εν όψει του αγώνα του Σαββάτου επικρατεί πρωτοφανής ξεσηκωμός, ανάλογος θα λέγαμε με εκείνον που υπήρχε πριν από δύο χρόνια για ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιβαδειά (είχε σκοράρει ο Εσιέν), όταν είχαν βρεθεί 2.500 φίλοι του τριφυλλιού στην πόλη της Βοιωτίας.

Σε ίδια επίπεδα αναμένεται να είναι ο αριθμός και το Σάββατο στην Τρίπολη. Περισσότεροι από 2.000 Παναθηναϊκοί είτε θα ταξιδέψουν από την Αθήνα για την πόλη της Αρκαδίας, είτε θα βρεθούν εκεί από τις γύρω περιοχές, μετατρέποντας το γήπεδο του Αστέρα σε… Απόστολος Νικολαϊδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ