ΠΑΟΚ : Κρούση Ρέμπε για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Γουίλιαμ (vid)

ΠΑΟΚ : Κρούση Ρέμπε για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Γουίλιαμ (vid)

O Γερμανός τεχνικός διευθυντής έχει μιλήσει με τη Βόλφσμπουργκ για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Στην αγορά της πατρίδας του κοιτάζει για δεξιό μπακ ο Όλαφ Ρέμπε. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον δεξιό μπακ της Βόλφσμπουργκ, Γουίλιαμ. Αυτό υποστηρίζει η γερμανική ιστοσελίδα sportbuzzer.de.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία, έχει μόνο 2 μονόλεπτες συμμετοχές στη Bundesliga και δεν είναι αρνητικός στην παραχώρηση του με δανεισμό, ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι την Πέμπτη (21/1), η Σάλκε πρότεινε στη Βόλφσμπουργκ να πάρει δανεικό τον Γουίλιαμ. Ο αθλητικός διευθυντής των «λύκων», Γιόχαν Σνέιντερ, παραδέχτηκε την επαφή, αλλά όχι κάτι περισσότερο: «Η Σάλκε ρώτησε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο».

Ο Ρέμπε φέρεται επίσης να έχει ρωτήσει για τη διαθεσιμότητα του Γουίλιαμ. Όμως, ο Βραζιλιάνος εμφανίζεται να προτιμά τη Σάλκε από τη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη. Αρκεί βέβαια να έρθει πρόταση από τους «μπλε», αφού ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει κινηθεί πιο επίσημα.

Ο Γουίλιαμ τραυματίστηκε στο γόνατο στην αρχή της σεζόν και έμεινε εκτός μέχρι τον Νοέμβριο. Στο τελευταίο παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ, ο Γουίλιαμ κάθισε στον πάγκο αλλά δεν έπαιξε και φαίνεται πως έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αλλάξει περιβάλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ