Μάντζιος : «Ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την ομάδα»

Μάντζιος : «Ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την ομάδα»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα και το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην επικείμενη απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου  και τις υπόλοιπες κινήσεις του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε επικίνδυνο αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, τόνισε όμως οτι στόχος της ομάδας του είναι μόνο η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης:«Μετά από κάθε νίκη είναι σημαντικό ότι βελτιώνεται η ψυχολογία. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με τα προηγούμενα παιχνίδια. Παίρνοντας τη νίκη και ειδικά με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, σίγουρα είναι μια ψυχολογική τόνωση για την ομάδα μας».

Για τα τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη: «Είναι τρία διαφορετικά παιχνίδια, έγιναν αρκετά πράγματα το σημαντικό όμως είναι ότι το αφήσαμε πίσω. Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο σε αυτό, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην Αθήνα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλων και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι».

Για τη διαφορά που παρουσιάζει ο Απόλλων στα εντός έδρας παιχνίδια σε σχέση  με τα εκτός: «Το έχουμε παρατηρήσει, είναι μια ομάδα που είναι επικίνδυνη στο ανοιχτό γήπεδο. Έχει πάρει αρκετά καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Έχει φτιάξει η ψυχολογία της, αυτή τη στιγμή παίζει χωρίς την πίεση γιατί είναι σε αρκετά καλή βαθμολογική θέση. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι. Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε ξεκούραστοι και  να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την εικόνα του Μανσίνι: «Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, να βρούμε λύσεις. Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο γύρο μας λείπει το γκολ, δημιουργούμε φάσεις σε πολλά παιχνίδια όπως και με τον Παναθηναϊκό, ψάχνουμε να βρούμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Μανσίνι, είτε ξεκινάει είτε έρχεται από τον πάγκο, δίνει λύσεις προσπαθεί και δίνει τα πάντα για την ομάδα».

Για την απόδοση του Ματέο Γκαρσία και αν υπάρχει άγχος για το γεγονός πως δεν σκοράρει: «Ο Ματέο είναι ένα παιδί που ήρθε για δεύτερη φορά στην ομάδα. Είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής,  η ομάδα έχει επενδύσει πάρα πολλά πάνω του, υπάρχουν απαιτήσεις απ΄όλο τον οργανισμό του Άρη. Σίγουρα θεωρώ ότι και αυτός, πιέζεται και αγχώνεται για να μπορέσει να ανταποδώσει. Προσπαθεί τον στηρίζουμε, είναι ένας αξιόλογος παίκτης και ευελπιστώ κάποια στιγμή να του φύγει όλο το βάρος που έχει και να αποδώσει αυτά που ξέρει καλύτερα».

Για την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου και αν θα λύσει το πρόβλημα του Άρη στο γκολ: «Όσο αναφορά το κομμάτι του σέντερ φορ θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα και ο πρόεδρος συγκεκριμένα, κάνουν τα πάντα για να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα μας ενισχύσουν για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, γιατί η αλήθεια είναι υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα».

Για την ενδεχόμενη παραχώρηση του Λόπεθ και πιθανή απόκτηση του Μπαράλες: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για να μπορέσω να απαντήσω».

Για το αν ο Άρης ψάχνει και για μεσοεπιθετικό: «Νομίζω οτι σε ότι αφορά τις μεταγραφές, λέγονται και ακούγονται πολλά αλλά όταν υπάρχει κάτι επίσημο από την ομάδα θα ανακοινωθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ