Ενδεχόμενο επιστροφής του Μάτος στον ΠΑΟΚ

Ενδεχόμενο επιστροφής του Μάτος στον ΠΑΟΚ

Ο Λέο Μάτος είναι πιθανό να επιστρέψει και πάλι στον ΠΑΟΚ, αφού υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιο του με τη Βάσκο ντα Γκάμα και ο ίδιος το σκέφτεται σοβαρά.

Ο Λεό Μάτος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, και μετακόμισε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Βάσκο ντα Γκάμα.

Ωστόσο μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του, ο Βραζιλιάνος μπακ είναι πιθανό να γυρίσει στην Ελλάδα φορώντας για ακόμη μια φορά τα ασπρόμαυρα της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του 34χρονου τον πίεζε να επικοινωνήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για να του ζητήσει να επιστρέψει στον σύλλογο.

Ο Μάτος έχει όρο στο συμβόλαιο του με τη Βάσκο πως μπορεί να μείνει ελεύθερος από την ομάδα και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη και είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο θα πρέπει να το συζητήσει με τους συνεργάτες του και στη συνέχεια να αποφασίσει. Αν κάτι τέτοιο συμβεί τότε ίσως υπάρξουν εξελίξεις και στην υπόθεση Φεράρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ