Παίκτης του ΠΑΟΚ γίνεται ο Καγκάβα

Παίκτης του ΠΑΟΚ γίνεται ο Καγκάβα

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται μια... ανάσα από τον 31χρονο παίκτη.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επιθυμούσε τη μεταγραφική της ενίσχυση στον άξονα, με τον εκλεκτό να έχει ήδη βρεθεί. Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με τον Σίνζι Καγκάβα και ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής προβάρει τα ασπρόμαυρα!

Είναι ένας παίκτης που είχε ακουστεί και παλαιότερα για τον Δικέφαλο του Βορρά, με τους επιτελείς της ομάδας να βρίσκονται μια… ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο 31χρονος παίκτης αγωνίζεται και στη θέση «8» και στη θέση «10» , με τον Ιάπωνα να ετοιμάζει… βαλίτσες για τη μετακόμισή του στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.

Ασφαλώς, πρόκειται για ένα σπουδαίο όνομα, αλλά αν ρίξει κανείς μια ματιά στα τελευταία χρόνια, θα διαπιστώσει πως η καριέρα του έχει πτωτική πορεία.

Ο Καγκάβα βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και είχε αποχωρήσει από τη Σαραγόσα. Με τον σύλλογο της Segunda Division πρόλαβε να αγωνιστεί σε 36 ματς, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ.

Βεβαίως, έχει και πολλές παραστάσεις, με τον Ιάπωνα να έχει θητεύσει τόσο στη Γερμανία όσο και στο Νησί. Με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, σημειώνοντας 60 γκολ και μοιράζοντας 55 ασίστ σε 216 αναμετρήσεις. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε σε 57 ματς, μετρώντας 6 γκολ και 10 ασίστ.

Με την Τσερέζο Οσάκα της Ιαπωνίας, κατέγραψε 127 συμμετοχές με 57 τέρματα και 17 τελικές πάσες, ενώ για μια σεζόν πέρασε και από το τουρκικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μπεσίκτας. Τώρα, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες και για τον 6ο ποδοσφαιρικό σταθμό στην πλούσια καριέρα του.

Δείτε τον Καγκάβα εν δράσει:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ