Νταντσένκο, ο εκλεκτός της ΑΕΚ

Νταντσένκο, ο εκλεκτός της ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Ολεγκ Νταντσένκο για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολεγκ Νταντσένκο βρίσκεται η ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν ως προτεραιότητα την απόκτηση παίκτη για το δεξιό άκρο της άμυνας, με τον εκλεκτό να ακούει στο όνομα Ολεγκ Νταντσένκο.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούσαν απεγνωσμένα μεταγραφική ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ είχε μείνει μόνο με τον Μιχάλη Μπακάκη και τον νεαρό Ραντόνια.

Ο παίκτης που εχει ύψος 1.78 ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν και αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Ούφα, ομάδα από την όποια η ΑΕΚ απέκτησε και τον Νεντελτσιάρου τον Οκτώβριο. Αγωνίζεται σε όλη την πλευρά, ενώ είναι μπακ που ξεχωρίζει και για το επιθετικό του παιχνίδι.

Είναι μια υπόθεση που δουλεύεται εδώ και αρκετές μέρες από τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Παναγιώτη Κονέ, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να επιβεβαιώνει πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του 26χρονου αμυντικού και αυτό που αναμένεται να αποσαφηνιστεί είναι αν θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού ή ως ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Νταντσένκο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μέταλουργκ Ζαπορίζια και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ντιναμό Κμελνίτσκι. Το 2012 πήρε μεταγραφή στην Τσερνομόρετς, παραμένοντας στην Οδησσό για τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Ανζί, όπου είχε 3 γκολ και 5 ασίστ σε 29 συμμετοχές

Ο 26χρονος αμυντικός έχει περάσει από τη Σαχτάρ, καταγράφοντας 12 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Ντόνετσκ. Η επόμενη ποδοσφαιρική του περιπέτεια ήταν στο Καζάν και τη Ρουμπίν όπου είχε 20 ματς στα πόδια του, ενώ με την Ούφα έχει αγωνιστεί σε 16 αναμετρήσεις.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Δικέφαλος βρίσκεται μια… ανάσα από το να κλείσει την τρύπα που υπάρχει στο δεξιό άκρο της κιτρινόμαυρης άμυνας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ