Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Μαρτάκος

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Μαρτάκος

Ο Γιώργος Μαρτάκος εργαζόταν για οκτώ χρόνια στο τμήμα ανάλυσης του Ολυμπιακού.

Μήνυμα στα social media, με το οποίο γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το τμήμα ανάλυσης του Ολυμπιακού, ανέβασε ο Γιώργος Μαρτάκος.

Μετά από οκτώ χρόνια ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο του Πειραιά, με τον Μαρτάκο στο μήνυμά του να ευχαριστεί τον ηγέτη του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Μετά από οχτώ χρόνια αγαστής συνεργασίας, έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, ήρθε η στιγμή για να κλείσει ο κύκλος. Ένας κύκλος γεμάτος από δυνατές συγκινήσεις, ανυπέρβλητες χαρές, δυνατές μάχες και αγώνες εντός κι εκτός γηπέδων, ένας κύκλος από αυτούς που πολλοί ονειρεύονται στη ζωή τους να διανύσουν. Αποχαιρετώ αυτόν τον κύκλο με συγκίνηση για όσα έζησα κι ευγνωμοσύνη που μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω υπηρετώντας από το πόστο μου με όλες μου τις δυνάμεις τον ένα και μοναδικό στόχο που έχει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό: την κορυφή.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο και στο έργο μου όλα αυτά τα χρόνια και την ευκαιρία που έδωσε να είμαι κομμάτι αυτής διαδρομής. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, κάθε έναν ξεχωριστά για όλες τις στιγμές –επαγγελματικές και μη – που ζήσαμε παρέα. Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ