«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την αγορά του Κρμέντσικ»

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την αγορά του Κρμέντσικ»

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του Δικεφάλου εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Κλαμπ Μπριζ και μέχρι στιγμής έχει δικαιώσεις τις προσδοκίες των ανθρώπων του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Τσέχος στράικερ έχει εντυπωσιάσει με τις ως τώρα εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στον «Δικέφαλο» σκέφτονται να τον αγοράσουν από τη βελγική ομάδα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας «walfoot.be» οι Θεσσαλονικείς ρώτησαν την Μπριζ για τον Τσέχο και για το ποσό που θα πρέπει να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

«Σε τρία παιχνίδια, ο Τσέχος φορ έχει ήδη κάνει τη δουλειά του στον νέο σύλλογό του. Τρία γκολ σε ισάριθμους αγώνες: Ένα απίστευτο στατιστικό στοιχείο για τον Μίκαελ Κρμέντσικ, που μόλις έφτασε στον ΠΑΟΚ. Είναι αυτά τα γκολ αρκετά για να του εγγυηθούν μια θέση βασικού ή ακόμα περισσότερα;

Σύμφωνα με τον ‘Nieuwsblad’, ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη ρωτήσει την Κλαμπ Μπριζ να βάλει στο τραπέζι μία τιμή για τον Τσέχο επιθετικό, προκειμένου να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του και τα επόμενα χρόνια. Ο διεθνής Τσέχος αποκτήθηκε από την Μπριζ με έξι εκατομμύρια ευρώ και έφυγε δανεικός στον ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς. Έχει συμβόλαιο με την Μπριζ μέχρι το 2023 και πλέον απομένει να δούμε ποια θα είναι η τιμή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ