Καραπαπάς : «Για πόσο θα τον ακούμε στη δημόσια τηλεόραση;»

Καραπαπάς : «Για πόσο θα τον ακούμε στη δημόσια τηλεόραση;»

Ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση στον Παναγιώτη Βαρούχα και αναρωτιέται για πόσο καιρό θα σχολιάζει στη δημόσια τηλεόραση.

Επίθεση στον Παναγιώτη Βαρούχα έκανε ο Κώστας Καραπαπάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων «για πόσο θα τον βλέπουμε στην δημόσια τηλεόραση». Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με ανάρτηση του στο Instagram έκραξε τον πρώην διαιτητή με αφορμή τα όσα σχολίασε στην ΕΡΤ για το ματς των ερυθρόλευκων με τον Ατρόμητο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαρούχας μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, αναφέρθηκε στη φάση του Ρούμπεν Σεμέδο λέγοντας πως είναι πέναλτι, αλλά και στο φάουλ του Μπα, για το οποίο είπε πως είναι κόκκινη κάρτα.

Ακόμα ο πρώην ρέφερι μίλησε και για το τέρμα του Μπρούμα τονίζοντας πως ήταν κανονικό και σωστά μέτρηση καθώς δεν υπήρχε καμία παράβαση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Καραπαπάς: «Για πόσο καιρό θα είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τον… μπαρούφα στη δημόσια τηλεόραση. Τον πρωταγωνιστή του πιο βρόμικου πρωταθλήματος της ιστορίας (2010), τότε που όριζε τους διαιτητές κομάντο».

Δείτε την ανάρτηση Καραπαπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ