ΠΑΟΚ : Ολοκληρώνεται του Καγκάβα

ΠΑΟΚ : Ολοκληρώνεται του Καγκάβα

Ο Σίντζι Καγκάβα αναμένεται σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Σίντζι Καγκάβα στον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο του βορρά και να αναμένεται εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το deal.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ εδώ και μερικές μέρες, ενώ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Η άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα με ιδιωτική πτήση, ενώ θα μπει στις προπονήσεις άμεσα, ώστε να έχει και μια πρώτη γνωριμία και με τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά και τους νέους του συμπαίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ