Κώστας Μήτρογλου : Ο «Πιστολέρο» του Άρη προσγειώνεται στις 17:00 στη Θεσσαλονίκη

Κώστας Μήτρογλου : Ο «Πιστολέρο» του Άρη προσγειώνεται στις 17:00 στη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης ετοιμάζεται να υποδεχθεί σήμερα τον Κώστα Μήτρογλου, ολοκληρώνοντας μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της ιστορίας του.

Ώρα Μήτρογλου στο Άρη. Ώρα… 17:00 για την ακρίβεια. Σήμερα το απόγευμα, ο Κώστας Μήτρογλου θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αρη και να «υπογράψει» μια από τις σημαντικότερες κινήσεις που έχει κάνει ποτέ ο σύλλογος. Μια κίνηση που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο. Και απολύτως λογικά.

Ο «Πιστολέρο» φτάνει στη Θεσσαλονίκη έτοιμος να δείξει σε όλους ότι είναι έτοιμος να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο Έλληνα επιθετικό την τελευταία 20ετιά: Να σκοράρει ασταμάτητα. Τα 227 γκολ σε συλλογικό επίπεδο που φέρνει μαζί του ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορίας Εθνικής Ελλάδος, είναι εχέγγυο επιτυχίας για την επιλογή του Άρη.

Αλλά εκτός αυτού, ο 32χρονος σέντερ φορ ετοιμάζεται να εκπλήξει ευχάριστα τους ανθρώπους της νέας του ομάδα και με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Διότι πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν με ασέβεια ή τον… υποτιμούν. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το κάνουν βασιζόμενοι στην άγνοιά τους, αναφορικά με τα πραγματικά γεγονότα και μη γνωρίζοντας τη δουλειά που έκανε στη Μασσαλία. Αυτό δεν ενοχλεί τον «Μητρογκόλ». Κίνητρο του δίνει.

Για την ιστορία. Ελληνας επιθετικός βρίσκεται στη Γερμανία αυτές τις ημέρες, για να ετοιμάσει τα πράγματά του και να καθορίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μετακίνηση του ιδίου και της οικογένειάς του στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα «πετάει» για τη συμπρωτεύουσα, φτάνει στις 17:00, αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Αρη. Το οποίο προβλέπει απολαβές ύψους 300.000 ευρώ έως το τέλος της σεζόν και 700.000 € για τη σεζόν 2021-22.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμβατική σχέση του με τη Μαρσέιγ, ο «Μήτρο» κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία συμφωνία αποχώρησης, καθώς ουσιαστικά θα λάβει όλα τα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ