Όταν ο Κλοπ εγκωμίαζε τον Καγκάβα

Όταν ο Κλοπ εγκωμίαζε τον Καγκάβα

Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που ο Γιούργκεν Κλοπ έπλεκε το εγκώμιο του Σίζνι Καγκάβα, ο οποίος είναι μία «ανάσα» από τον ΠΑΟΚ.

Έτοιμος να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ είναι ο Σίζνι Καγκάβα, καθώς ο Ιάπωνας αναμένεται να «πατήσει» Θεσσαλονίκη αύριο (26/01). Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα, έχοντας αγωνιστεί στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και σε αυτά της Bundesliga με την Ντόρτμουντ.

Ένας από τους μεγάλους θαυμαστές του Καγκάβα ήταν και ο Γιούργκεν Κλοπ. Στα χρόνια που δούλευαν μαζί στους Βεστφαλούς, ο Γερμανός τεχνικός είχε πλέξει το εγκώμιο του Ιάπωνα ουκ ολίγες φορές, ωστόσο ένα του συγκεκριμένο σχόλιο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Ο νυν τεχνικός της Λίβερπουλ είχε παρομοιάσει τον Καγκάβα με τη σός… στο χάμπουργκερ, καθώς όπως ανέφερε ο Ιάπωνας βρισκόταν σε όλο το γήπεδο! «Ο Σίντζι είναι ο παίκτης που κινείται εκπληκτικά στις πιο δύσκολες και στενές περιοχές του γηπέδου. Είναι σαν τη σος στο χάμπουργκερ, διότι παίζει σε όλο το γήπεδο!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ