ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-1 : Απέδρασε από το «Γεντί Κουλέ» ο Αστέρας

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-1 : Απέδρασε από το «Γεντί Κουλέ» ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 1-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη και παραμένει στη ζώνη των πλέι-οφ.

Ένα γκολ του Παναγιώτη Τζήμα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τον Αστέρα Τρίπολης να αποδράσει με το διπλό από το Γεντί Κουλέ, επικρατώντας του ΟΦΗ με σκορ 1-0 για την 19η αγωνιστική της Superleague.

Με τη νίκη του αυτή το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε τους 30 βαθμούς παραμένοντας στην 6η θέση και στη ζώνη που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ από την άλλη οι Κρητικοί παρέμειναν στους 19 πόντους και την 9η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ο Αστέρας ήταν εκείνος που κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 15′ ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε το σουτ, ο Βάτερμαν απέκρουσε κι ο Τζήμας πήρε το «ριμπάουντ» κάνοντας το 0-1 με προβολή.

Οι Κρητικοί συνέχισαν την πίεση τους, κάνοντας κάποιες ευκαιρίες ωστόσο δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τα πράγματα πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο.

Το δεύτερο μέρος ήταν εμφανώς πιο ισορροπημένο, χωρίς τόσες φάσεις, με τους Αρκάδες να προσπαθούν να παγώσουν τον ρυθμό και τον ΟΦΗ να μην μπορεί να βρει τρόπους να απειλήσει την εστία του Τσιφτσή. Έτσι ο Αστέρας πανηγύρισε ακόμα μία σημαντική νίκη.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Κοροβέσης(83′ Σολις), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βούρος, Ουές (85′ Γρίβας), Μεγιάδο(75′ Ντε Κούζμαν) ,Στάικος(53′ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καστανιος, Σουάρεθ, Μουνάφο(57′ Καπίγια), Μπέλοκ, Τίλικα(46′ Κρέσπι), Σίτο(77′ Χριστόπουλος), Τζίμας(57′ Ριέρα), Φερνάντεθ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ