Πρόταση Ολυμπιακού για Μίλιεβιτς – Τι ζήτησαν ο μάνατζερ και  ο πατέρας του (Vids)

Πρόταση Ολυμπιακού για Μίλιεβιτς – Τι ζήτησαν ο μάνατζερ και ο πατέρας του (Vids)

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τους ατζέντηδες και τον πατέρα του 19χρονου Αργεντινού εξτρέμ Μάτκο Μίλιεβιτς και συζητάει την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός ασχολείται και με το παρόν και με το μέλλον του. Οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν μυστικά και έφεραν στην Ελλάδα τους εκπροσώπους ενός σπουδαίου ταλέντου από την Αργεντινή, με σκοπό να κλείσουν άμεσα συμφωνία για την απόκτησή του. Ο λόγος για τον 19χρονο (09/05/2001) εξτρέμ της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μάτκο Μίλιεβιτς.

Οι Ερυθρόλευκοι συναντήθηκαν τη Δευτέρα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Αντριάν Καστεγιάνος, και τον πατέρα του και συζήτησαν το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, ως ελεύθερου. Καθώς το συμβόλαιό του με την Αρχεντίνος ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και από τώρα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Οι Ερυθρόλευκοι συζήτησαν με τους δύο άνδρες για τον Μίλιεβιτς, τους εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του και εν τέλει έκαναν την πρώτη πρότασή τους στον ποδοσφαιριστή, ώστε να τον αποκτήσουν άμεσα. Και είτε να μείνει στην Αρχεντίνος έως το καλοκαίρι είτε ακόμη και να έρθει τώρα τον Πειραιά, εάν αυτό είναι εφικτό και υπάρξει συμφωνία με την ομάδα του Μπουένος Αϊρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι ορθάνοιχτη, καθώς ο εκπρόσωπος και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, εγείρουν πολύ υψηλές αξιώσεις για να πουν το «ναι» στη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, πέραν των τροφείων που θα κληθεί να πληρώσει ο Ολυμπιακός στην Αρχεντίνος και του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, οι απεσταλμένοι στην Ελλάδα ζήτησαν και ένα πολύ υψηλό signing fee. Δηλαδή χρήματα επί της υπογραφής, ως «μπόνους».

Η πρακτική είναι συνηθισμένοι και ειδικά από τους Αργεντινούς ατζέντηδες και στον Ολυμπιακό περίμεναν ότι θα υπάρξει τέτοιου τύπου συζήτηση. Ωστόσο το ποσό που ζήτησε ο εκπρόσωπος του Μίλιεβιτς ήταν πάρα πολύ μεγάλο (σχεδόν 2.000.000 €), με αποτέλεσμα η υπόθεση να μην έχει τελειώσει ακόμη θετικά.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι ο 19χρονος εξτρέμ είναι μια πολύ καλή επένδυση κυρίως για το μέλλον, αλλά παράλληλα δεν κρίνουν λογικό να πληρώσουν σχεδόν πάνω από 2.000.000 € (μαζί με τα τροφεία) για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος. Έναν παίκτη που στην έως τώρα επαγγελματική του καριέρα έχει 15 συμμετοχές και ένα γκολ με τη φανέλα της Αρχεντίνος.

Το ενδιαφέρον στην περίπτωση του Μίλιεβιτς είναι ότι διαθέτει τρεις υπηκοότητες. Ο πατέρας του είναι Κροάτης, ο ίδιος γεννήθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, αλλά μεγάλωσε στην Αργεντινή και έτσι έχει διαβατήρια από τρεις χώρες: Αργεντινή, ΗΠΑ, Κροατία. Ενώ σε επίπεδο μικρών εθνικών έχει αγωνιστεί τόσο με τους Αμερικανούς (Κ16, Κ20) όσο και με τους Αργεντινούς (Κ20)!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΤΚΟ ΜΙΛΙΕΒΙΤΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ