ΠΑΟΚ : Η ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ : Η ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε τους «11» που θα αγωνιστούν στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ουρουγουανό να παρατάσσει την ομάδα του με το κλασικό 4-2-3-1.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό στη μεγάλη αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Superleague, που θα κρίνει πολλά για τον Δικέφαλο του βορρά. Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε το αρχικό σχήμα για το ματς στο Φάληρο και προτίμησε τον κλασικό σχηματισμό με 4-2-3-1, βάζοντας όλα του τα «όπλα» στην επίθεση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα ξεκινήσει τον Κρμέντσικ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ από πίσω του στην τριάδα θα είναι οι Ζίβκοβιτς, Ουάρντα και Τζόλης. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή ο Στέφαν Σβαμπ έμεινε στον πάγκο, με τους Αουγκούστο και Ελ Καντουρί να παίρνουν φανέλα βασικού, ενώ στην άμυνα ο Γκαρσία ξεκινάει τον Βαρέλα αντί του τραυματία Κρέσπο και τον Ροντρίγκο με τον Βιεϊρίνια στα δυο άκρα.

Αναλυτικά η εντεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Τζόλης, Ζίβκοβιτς, Ουάρντα, Κρμέντσικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ