Ολυμπιακός : Σεντ Ετιέν καλεί Σισέ

Ολυμπιακός : Σεντ Ετιέν καλεί Σισέ

Οι Γάλλοι πιέζουν τον Ολυμπιακό για τον διεθνή στόπερ. Άμεσες εξελίξεις.

Εξελίξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Και έπειτα απο την προσθήκη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου; Είναι πλέον ορθάνοιχτο, να παραχωρηθεί ο Παπ Αμπου Σισέ. Ο διεθνής αφρικανός στόπερ που βρίσκεται στα ραντάρ της Σεντ Ετιέν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Γάλλοι έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Για δανεισμό με ένα πολύ σημαντικό ποσό στο τραπέζι ως οψιόν αγοράς.

Ο Σισέ δεν θα είναι εύκολο να βρει πλέον χρόνο συμμετοχής με τους Πειραιώτες να έχουν για τις δύο θέσεις της άμυνας, Σεμέδο, Μπα και Παπασταθόπουλο. Άρα λοιπόν είναι πολύ πιθανό ο Πέδρο Μαρτίνς να δώσει το οκ. Οι εξελίξεις προφανώς θα είναι άμεσες καθώς είμαστε πια μόλις λίγα 24ώρα πριν απο την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Ισως σήμερα-αύριο.

Πρόταση δανεισμού για τον Σισέ κατέθεσε και η Λοριάν όπως αποκάλυψε πριν απο λίγο ΜΜΕ της Γαλλίας. Η απάντηση του Ολυμπιακού όμως ήταν αρνητική. Στο ρόστερ της Σεντ Ετιέν ο Σισέ, εάν και εφόσον θα συναντήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Με τον διεθνή μπακ είχαν κάνει μαζί προετοιμασία το καλοκαίρι του 2017, όταν ο Σισέ ήρθε στο μεγάλο λιμάνι. Ο ένας ήρθε, ο άλλος έφυγε, με τον Ρέτσο να αποχωρεί στα τέλη Αυγούστου με προορισμό τη Γερμανία και την Λεβερκούζεν.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές, έχοντας ένα γκολ σε 1.438 λεπτά. Αυτό που πέτυχε πριν από λίγες ημέρες στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το Κύπελλο. Συνολικά, με τα ερυθρόλευκα έχει παίξει σε 92 παιχνίδια σε όλα τις διοργανώσεις, έχοντας 10 γκολ σε 7.580 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ