Επιβεβαίωση: Στη Γαλλία την Πέμπτη ο Σισέ

Επιβεβαίωση: Στη Γαλλία την Πέμπτη ο Σισέ

Το France Football επιβεβαίωνει το ρεπορτάζ του «10» και γράφει ότι την Πέμπτη ο Σισέ θα βρεθεί στη Γαλλία για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Σεντ Ετιέν.

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «10» για τον Παπέ Αμπού Σισέ και την Σεντ Ετιέν.

Το βράδυ της Τετάρτης διαβάσατε στο «10» ότι η γαλλική ομάδα έχει κάνει κρούση στον Ολυμπιακό για τον Αφρικανό αμυντικό και λίγη ώρα αργότερα το France Football επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ και μάλιστα ανέφερε ότι ο διεθνής άσος την Πέμπτη θα βρεθεί στη Γαλλία για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου.

Οπως διαβάσατε στο «10», η Σεντ Ετιέν θα αποκτήσει τον Παπέ Αμπού Σισέ ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, με το France Football να γράφει ότι στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 13 εκατ. ευρώ!

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν επίσης στο στόχαστρο της Λοριάν, η οποία επίσης έκανε κρούση για τον δανεισμό του, αλλά η πρόταση της δεν κρίθηκε ικανοποιητική από τους Πειραιώτες. Σε αντίθεση με την πρόταση της Σεντ Ετιέν.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Παπέ Αμπού Σισέ είναι ραγδαίες, με τον Αφρικανό, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, να ταξιδεύει την Πέμπτη στη Γαλλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ο διεθνής άσος θα ξανασμίξει με τον Ελληνα αμυντικό, με τον οποίο συνυπήρξαν για λίγο καιρό στον Ολυμπιακό το 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ