ΑΕΛ : Κοντά σε συμφωνία με Μπεν Χατίρα (vid)

ΑΕΛ : Κοντά σε συμφωνία με Μπεν Χατίρα (vid)

Η ΑΕΛ πλησιάζει και στην απόκτηση του Ανίς Μπεν Χατίρα, με τον Τυνήσιο να είναι έτοιμος να πει το «ναι» στους «βυσσινί».

H ΑΕΛ είναι χωρίς αμφιβολία η ομάδα που έχει προχωρήσει στις περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις στη περίοδο του Ιανουαρίου, με σκοπό να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι «βυσσινί» έχουν κάνει μεταγραφές ουσίας, ενώ χθες ολοκλήρωσαν και επίσημα το «μπαμ» με τον Μπέντζαμιν Μουκαντζό.

Ο Αφρικανός ανακοινώθηκε για 1,5 χρόνο, όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη της Λάρισας, αφού πρόκειται να προχωρήσει σε τουλάχιστον 2 ανακοινώσεις μέχρι την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Ένας από τους παίκτες λοιπόν που θέλουν «οι «βυσσινί» και ο Τζιανλούκα Φέστα είναι και ο Ανίς Μπεν Χατίρα.

Η διοίκηση της ΑΕΛ κάνει μεγάλες προσπάθειες για να τον φέρει στον κάμπο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε πολύ καλό δρόμο οι επαφές των δυο πλευρών, με τον Τυνήσιο μέσο να είναι κοντά στο να πει το «ναι». Ο Μπεν Χατίρα αν αποκτηθεί από την ΑΕΛ θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία της γραμμή, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με σπουδαία καριέρα τόσο σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και με την εθνική του ομάδα όπου μετράει 12 συμμετοχές και ένα γκολ (έχει παίξει σε όλες τις ομάδες στα κλιμάκια της Γερμανίας).

Εκτός από την εθνική όμως ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στη Γερμανία φορώντας τις φανέλες ομάδων όπως το Αμβούργο, η Ντούισμπουργκ, η Χέρτα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Ντάρμσταντ, ενώ μέχρι προσφάτων έπαιζε για την Καρσλούη. Επίσης, πέρασε από την Τουρκία το 2017 για την Γκαζιάντεσπορ, ενώ στο βιογραφικό του πρόσθεσε τις Εσπεράνς (Τυνησία) και Χόνβεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ