Μήτρογλου : «Θέλω να κερδίσω τίτλο με τον Άρη»(vid)

Μήτρογλου : «Θέλω να κερδίσω τίτλο με τον Άρη»(vid)

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στους στόχους του με την νέα του ομάδα ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Άρη.

Η κατάκτηση ενός τίτλου με τον Άρη είναι ο μεγάλος στόχος του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, με συνέντευξη που παραχώρησε στο ARIS TV, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της νέας του ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στην θητεία του στον Ολυμπιακό αλλά και σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγαν όλα καλά και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Θα προσπαθήσω να μπω γρήγορα στο κλίμα, να βοηθήσω την ομάδα και όλα τα άλλα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Για την καριέρα του στο εξωτερικό: «Σιγουρα τα χρόνια που πέρασα μακρυά από την Ελλάδα έχουν αλλάξει τη σκέψη μου για το ποδόσφαιρο. Έχω μάθει πολλά πράγματα. Έπαιξα σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού με πολύ καλούς συμπαίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα αυτό».

Για τις σπουδαιότερες στιγμές που έζησε εκτός Ελλάδας: «Έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τη Μαρσέιγ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τη Γαλατάσαραϊ. Και οι κατακτήσεις πρωταθλημάτων και Κυπέλλων με την Μπενφίκα ήταν τρομερές εμπειρίες. Πάντα ήμουν σε ομάδες που κατέκτησαν κάτι. Μόνο στη Φούλαμ τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Ήταν όμως ωραία κι εκεί. Αυτό που μένει είναι οι τίτλοι που κατέκτησα με τις ομάδες μου. Όταν είσαι μικρός, τέτοιες στιγμές ονειρεύεσαι. Δούλεψα γι’ αυτό, είχα τις ευκαιρίες να το κάνω αληθινό και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα έκανα ξανά τις ίδιες επιλογές».

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Στον Ολυμπιακό έκανα τα πρώτα βήματα μου σε υψηλό επίπεδο. Τον ευχαριστώ γι’ αυτό, πέρασα τρομερά χρόνια εκεί. Τώρα ξεκινά ένα καινούργιο κεφάλαιο για μένα, είμαι στον Άρη και θα τα δώσω όλα για την νέα μου ομάδα».

Για τα 227 γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του: «Έχω βάλει πολλά γκολ αλλά δεν είχα αριθμό στο μυαλό μου! Αν με ρωτούσες δε θα σου έλεγα αυτό το νούμερο. Όλοι οι επιθετικοί ζουν για το γκολ. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου σκοράροντας».

Για το ποίο γκολ θεωρεί πιο σημαντικό: «Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποια γκολ, θα έλεγα αυτά που πέτυχα με την εθνική απέναντι στη Ρουμανία, εντός κι εκτός έδρας, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ήταν πολύ σημαντικά γκολ και ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Ήταν πολλά τα σημαντικά γκολ που πέτυχα, και στην Μπενφίκα και στον Ολυμπιακό και στη Μαρσέιγ, δεν τα ξεχωρίζω».

Για το πρωτάθλημα που του άρεσε περισσότερο: «Το πορτογαλικό. Κάναμε πολύ καλή πορεία και το κλίμα ήταν οικογενειακό. Γενικά έχω μεγάλο σεβασμό για τις ομάδες που έπαιξα. Χαίρομαι που ο κόσμος με εκτιμησε. Η Μπενφίκα, όμως, ήταν κάτι ξεχωριστό».

Για την εθνική ομάδα: «Όποτε με χρειαστεί η εθνική θα είμαι έτοιμος. Εγώ ήμουν και είμαι πάντα εδώ για την πατρίδα μου, όποτε με χρειαστεί, αλλά δεν αποφασίζω εγώ».

Για τον Άρη: «Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα, με δυνατούς οπαδούς. Θυμάμαι τον τελικό Κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο, είχα πάθει πλάκα. Είχα έρθει από Γερμανία και δεν ήξερα πολλά. Εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με τη σειρά τους πιστεύω θα βοηθήσουν εμένα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το τι περιμένει ο ίδιος από τον Άρη: «Ο κόσμος δεν μπορεί να έρθει στο γήπεδο. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι από τον κόσμο, αφού θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Αυτό δε θα αλλάξει. Εγώ πρέπει να δώσω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενους».

Για τους στόχους που έχει: «Πάντα έχω ισχυρό κίνητρο. Θέλω να κερδίσουμε ένα τίτλο με τον Άρη. Να βγούμε στην Ευρώπη. Αυτά είναι κίνητρα. Θέλω να μπω γρήγορα στο ρυθμό και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το πώς θα πανηγυρίσει το πρώτο γκολ που θα πετύχει: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Οι πανηγυρισμοί μου είναι πάντα αυθόρμητοι».

Για το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη: «Θα δώσω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ