ΠΑΟΚ : Μπαίνει σε φουλ ρυθμούς ο Καγκάβα

ΠΑΟΚ : Μπαίνει σε φουλ ρυθμούς ο Καγκάβα

Έτοιμος να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ο Σίζνι Καγκάβα.

Αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μετράει ο Σίζνι Καγκάβα που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με τους συμπαίκτες του από την αυριανή προπόνηση.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Κρέσπο από την άλλη, ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα κι από αύριο ξεκινάει την επανένταξη του στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε τις θεραπείες του, ενώ ο Λέο Ζαμπά ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα που έκανε στη Βραζιλία και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα υψηλής έντασης με έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.

Ο Σίντζι Καγκάβα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι από αύριο Παρασκευή (29.01) θα μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε ατομικό κι από αύριο ξεκινάει την επανένταξη του στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε τις θεραπείες του, ενώ ο Λέο Ζαμπά ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα που έκανε στη Βραζιλία κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή (29.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ