ΠΑΟΚ : Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο ανοίγει τον δρόμο για τη μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο

ΠΑΟΚ : Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο ανοίγει τον δρόμο για τη μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο

Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο να δίνει τη δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων.

Για να μετακομίσει ο Δικέφαλος του Βορρά και να αρχίσει η υλοποίηση του πρότζεκτ «Νέα Τούμπα», θα πρέπει πρώτα να λυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο Καυτανζόγλειο.

Ο ΠΑΟΚ προτίθεται να αναλάβει το κόστος των εργασιών, το οποίο ζητάει να προσμετρηθεί στο μίσθωμα. Κάτι που αναμένεται να ρυθμιστεί στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, στο οποίο δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων.

«Συμπληρώνεται νομοθετικά η δυνατότητα χρηματοδότησης, από Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες, παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο και δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων αυτών με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων (π.χ., Καυτανζόγλειο και χρήση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ