Στην τελική ευθεία του Αλ Τάμαρι στον Άρη

Στην τελική ευθεία του Αλ Τάμαρι στον Άρη

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση ακόμη μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Άρης, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τη Λέουβεν για τον δανεισμό του Μούσα Αλ Τάμαρι

Ο Άρης πριν λίγες μέρες πυροδότησε τη «βόμβα» με την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, όμως οι κίτρινοι φαίνεται πως δεν σταματούν εδώ την ενίσχυση τους. Ο Θόδωρος Καρυπίδης λοιπόν είναι έτοιμος για νέο μεταγραφικό «μπαμ», αφού ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Μούσα Αλ Τάμαρι.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τον παίκτη αλλά και με τη Λέουβεν και όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του είναι στην τελική ευθεία. Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης έχει συμφωνήσει σε όλα για το συμβόλαιο του ίδιου του Αλ Τάμαρι, ενώ πλέον είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη βελγική ομάδα για να ολοκληρωθεί το deal.

Η Λέουβεν λοιπόν φέρεται να τα έχει βρει κι εκείνη με τη σειρά της με τους κίτρινους για την παραχώρηση του Αλ Τάμαρι, με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Άκη Μάντζιου μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ είναι άγνωστο ακόμη αν θα υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία.

Ωστόσο, το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Άρης περιμένει από τους Βέλγους να στείλουν τα χαρτιά του δανεισμού του 23χρονου διεθνή Iορδανού έτσι ώστε να έρθει κι εκείνος στην Ελλάδα με τη σειρά του και να υπογράψει στη νέα του ομάδα για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ