Με Καγκάβα η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με Καγκάβα η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Την πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα πραγματοποίησε σήμερα (29/1) ο Σίντζι Καγκάβα.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, φωνάζοντας παρών. Ετσι, ο έμπειρος αμυντικός τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.01) περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής. Μετά από κάποιες ασκήσεις συναρμογής στο ξεκίνημα, ακολούθησαν μαθήματα αμυντικής τακτικής κι επιθετικής μετάβασης, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σίντζι Καγκάβα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του κι έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα όπως και ο Χοσέ Κρέσπο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μόνος παίκτης που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Αλβανός στόπερ έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και περπάτημα στην πισίνα.

Το Σάββατο (30.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ