Συμφωνία Ολυμπιακού – Λαλά για 2,5+1 χρόνια – Μάχη να έρθει αύριο στην Αθήνα – Τι γίνεται με Ραφίνια, Ντρέγκερ

Συμφωνία Ολυμπιακού – Λαλά για 2,5+1 χρόνια – Μάχη να έρθει αύριο στην Αθήνα – Τι γίνεται με Ραφίνια, Ντρέγκερ

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άμεσα τη μεταγραφή του Κένι Λαλά. Συμφωνία με τον παίκτη, «ναι» και της Στρασμπούρ. Το Σάββατο στην Ελλάδα. To10.gr έχει όλο το ρεπορτάζ.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ήδη ο Κένι Λαλά. Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι  κατάφεραν να φτάσουν σε οριστική (προφορική) συμφωνία με τον Γάλλο δεξιό μπακ, αποκτώντας έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στη θέση του, σε ολόκληρο το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο 29χρονο αμυντικός μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από τη Στρασμπούρ και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τον Θρύλο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ υπάρχουν και μυστικές συζητήσεις, για να βρεθεί η χρυσή τομή. Και όπως προκύπτει, αυτή βρέθηκε. Με τον Λαλά να λέει το μεγάλο «ναι» για συμβόλαιο 2,5+1 χρόνων.

Η Στρασμπούρ δεν ήθελε να χάσει τον ποδοσφαιριστή και αρχικά προσπάθησε να μπλοκάρει την άμεση μετακίνησή του, ενημερώνοντας ότι δεν θέλει να τον αφήσει. Ωστόσο αυτό φαίνεται οτι άλλαξε σήμερα. Και ο Λαλά μπαίνει άμεσα στο αεροπλάνο. Και αύριο το απόγευμα αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Εάν έως αύριο η Στρασμπούρ δεν πει το τελικό «ναι», τότε ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Λαλά από τώρα για το καλοκαίρι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμφωνία με τον Λαλά έγινε με εξαιρετικούς οικονομικούς όρους για τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής, όταν τον ζήτησε η ΑΕΚ, απαίτησε συμβόλαιο 1.000.000 τον χρόνο. Ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν μια πολύ καλή συμφωνία. Με τον παίκτη να λέει το «ναι» σε απολαβές περίπου 700.000 ευρώ τον χρόνων.

Ο Ολυμπιακός προχωράει στην απόκτηση του δεξιού μπακ «πρώτης γραμμής» που ήθελε να εντάξει στο ρόστερ ο Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι ένας εκ των Ντρέγκερ ή Ραφίνια, αναμένεται να αποχωρήσει. Ιδανικά, οι Πειραιώτες θα ήθελαν να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος είναι και πολύ πιο ακριβός, αλλά και δεν δείχνει την απόδοση που περίμεναν όταν προχώρησαν στην απόκτησή του.

Εξελίξεις και στις δύο υποθέσεις θα υπάρξουν άμεσα. Καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να κινηθεί τάχιστα, ανακοινώνοντας έως την Κυριακή τον Λαλά και αδειάζοντας μία θέση στο ρόστερ του. Αλλά και στην ευρωπαϊκή λίστα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ