Μάνατζερ Μεντόζα : «Ψέματα τα περί συμφωνίας με τη Σίβασπορ»

Μάνατζερ Μεντόζα : «Ψέματα τα περί συμφωνίας με τη Σίβασπορ»

Ο μάνατζερ του Στίβεν Μεντόζα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με την τουρκική ομάδα.

Ο Στίβεν Μεντόζα βρίσκεται στο… κάδρο του Παναθηναϊκού, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιθυμούν την απόκτησή του από τη γαλλική Αμιάν.

Χθες, κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Κολομβιανός εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Ο μάνατζερ του 28χρονου παίκτη πήρε θέση για τα όσα ακούγονται, ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Σίβασπορ.

«Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για πιθανή μεταγραφή του Στίβεν Μεντόζα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση και δεν γνωρίζω προσωπικά τίποτα για αυτό. Είναι ψέματα… Για την Αμέρικα ντε Κάλι μπορώ να σας πω ότι περιμένουμε να στείλουν άλλη προσφορά», δήλωσε ο μάνατζερ του Μεντόζα σε ραδιοφωνικό σταθμό «Zona Libre De Humo» της Κολομβίας, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα «futbolete» ανέφερε για την υπόθεση ότι «οι παραπάνω εξελίξεις στο θέμα της Σίβασπορ αυξάνουν τις ελπίδες του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, αλλά λόγω της αυξημένης ζήτησης η απόφαση του ποδοσφαιριστή και της Αμιάν θα ληφθεί την τελευταία στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ