Μανγκάν : «Υπάρχει συμφωνία, έρχεται στην Ελλάδα ο Λαλά»

Μανγκάν : «Υπάρχει συμφωνία, έρχεται στην Ελλάδα ο Λαλά»

Ο αθλητικός διευθυντής της Στρασμπούρ επιβεβαίωσε πως ο Κένι Λαλά έχει πάρει το... δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Βρήκαν και τον αντικαταστάτη του οι Γάλλοι.

Μια… ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν σταματά ποτέ τη μεταγραφική της ενίσχυση, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να φέρνουν στη χώρα μας τον Κένι Λαλά.

Ο 29χρονος αμυντικός αναμένεται σήμερα (30/1) στη χώρα μας, με τον αθλητικό διευθυντή της Στρασμπούρ, να επιβεβαιώνει πλήρως τα γεγονότα. «Οι σύλλογοι έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ο Κένι βρίσκεται στο δρόμο του προς την Ελλάδα όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις», τόνισε ο Κάντερ Μανγκάν.

Ενώ ο προπονητής της ομάδας, Τιερί Λωρέ, δήλωσε: «Δεν έχει κάνει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αυτή την εβδομάδα. Μπορούμε να μιλήσουμε για μία απώλεια».

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν ετοιμάζονται να κλείσουν άλλη μια μεγάλη μεταγραφή, με τον 29χρονο μπακ να προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα, στη Γαλλία υπάρχουν ήδη δημοσιεύματα για τον αντικαταστάτη του Κένι Λαλά στην Στρασμπούρ, με τον Φρεντερίκ Ζιλμπέρ της Αστον Βίλα να βρίσκεται στην pole position. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τον αμυντικό των Χωριατών να αναμένεται στη Γαλλία για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Θυμίζουμε, πως ο Κένι Λαλά κατέγραψε 131 συμμετοχές με τη φανέλα της Στρασμπούρ, σημειώνοντας 13 γκολ, ενώ μοίρασε και 19 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ